tirsdag 13. juni 2017

Info arrangement Sør cup.


Hei! Nå nærmer det seg, og i den forbindelse kommer vi med litt praktisk info her. Det kommer sikkert en mail eller fem til fra oss i Sør Cup, og vi håper at informasjonen er relevant.

Arrangementer:
-          Lørdag 24.6 kl. 20-23 er det Sør Cup Party i Kristiansand. Dette holdes i Gimlehallen, rett ved siden av KKG, og en kort spasertur fra Oddemarka skole.

-          Søndag er det Cupshow fra kl. 20.00-21.30. Det avholdes i Tresse i Kristiansand. Dere som har A/B -kort har gratis adgang.
o    Deltakere fra KKG og Oddemarka må ta offentlig buss til sentrum. Dere reiser gratis ved fremvisning av deltakerbåndene.
o    Headliner er Freddy Kalas.
o    Det forventes et sted mellom 3 og 5.000 mennesker.
o    Det blir egnet område bakerst, samt salg av mat og drikke på området.
o    Det er ikke påkrevd påmelding til cupshowet.

-          Mandag er det Ledertreff for trenerne på Festningen. Påmelding påkrevd. Klikk her for å melde deg på. Frist for påmelding er fredag 22. juni (dette pga bestilling av mat)
o    Her blir det musikk, foredrag, middag og hygge!

-          Dyreparken – Mange ønsker seg en tur dit i løpet av oppholdet. Billetter kan kjøpes i informasjonen på KKG. Du får alltid de billigste billettene til Dyreparken gjennom Sør Cup.

AKT – Busstransport
-          AKT (Agder Kollektivtrafikk) er betegnelsen på de blå bussene som går i rute – offentlig trafikk.
-          Dersom store grupper (over 15 personer) skal reise med bussen så henstilles det til at gruppen melder fra om dette til 177 2 virkedager i forkant. Dette for å eventuelt sette inn ekstrabusser ved behov. Alternativet vil være at gruppen må splittes opp dersom bussene er fulle. (dette gjelder selvsagt ikke for reise med cupbussene).
-          Du finner kart over området i informasjonsbrosjyren som kommer snart.

Transport mellom overnattingssteder og arenaer
-          Det er kort avstand mellom overnattingsstedene og banene. Fra Oddemarka og KKG er det kun en kort spasertur (500m) til Kongsgård stadion. Det er ca 1km å gå fra Kongsgård til Kristiansand Stadion. I tillegg kommer vi i år til å benytte Presteheia, som ligger 1 km fra KKG.
-          I Kristiansand går det turneringsbusser fra kl. 07.00 – 09.00 hver dag. Søndag går disse bussene til kl. 12.00.  Bussene starter i bussgaten utenfor KKG. Denne vil være merket. Avgang fra KKG hvert 20. minutt. Bussene stopper innom Presteheia, Østre Ringvei Nord (v/Kongsgårdbanen) – Østre Ringvei/Torsgate (v/Sparebanken Sør Arena) – Kristiansand stadion.

-          Utover tidene der vi setter opp cupbuss må deltakere som bor på KKG og Oddemarka ta offentlig buss i rute. Se opplysninger nedenfor.
o    Rute 19 fra/til Universitetet – Østre Ringvei Nord (v/Kongsgårdbanen) – Østre Ringvei/Torsgate (v/Sparebanken Sør Arena) – Marvikskrysset (v/Kristiansand stadion).
o    Rute 01 fra/til Østre Ringvei Nord (v/Kongsgårdbanen) – Østre Ringvei/Torsgate (v/Sparebanken Sør Arena) – Marvikskrysset (v/Kristiansand stadion).
o    Rute 13 fra Marvikskrysset (Kristiansand stadion) til St. Olavs vei (v/Oddemarka og KKG). NB: Kun en vei.
o    Rute 22 fra/til bussholdeplass Oddemarka (v/KKG og Oddemarka skole) – Statsarkivet (v/Presteheia kunstgress).
-          For rutetider må deltakerne laste ned appen AKT Reise. Benytt kartet i informasjonsbrosjyren om stoppesteder, snarveier etc. Dette blir publisert i morgen.

Kampoppsett og overnattingsoppsett
-          Kampoppsettet publiseres 15. juni. Overnattingsoppsettet kommer 18. juni.

Ellers kan vi melde at vi har endret på finaleoppsettet, ALLE A-finaler spilles i år på Sparebanken Sør Arena i byen, også J16-7. Hele oppsettet finner du her: http://www.sorcup.no/turneringen/sportslig-informasjon/finaleoppsett/


Skulle det være noen spørsmål så ta gjerne en titt på nettsiden vår. Der finner du svar på det meste. Det er mulig å søke i søkefeltet i høyre hjørne. Skulle du likevel ikke finne svar så send meg en mail så svarer jeg så fort jeg kan.


Med hilsen/Best regards

Gustav Steimler
Markedsansvarlig Sør Cup AS
Telefon: 97 97 94 04
Mail: gustav@sorcup.no
www.sorcup.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar